top of page

High service leaseconcept

Kosteloos bezorgen

Reparatie binnen 48 uur

Wombat kopen

elektrische strandrolstoel

Een wombat kopen is dé oplossing om mensen met een beperkte mobiliteit de toegang tot onverharde wegen te vergemakkelijken. Deze speciaal ontworpen rolstoel heeft grote banden waardoor het makkelijk is om op dit soort terreinen te rijden. Bij Off The Road Wheel Systems, dat zich bevindt in het Gelderse Oosterhout, is het mogelijk om deze rolstoel te kopen.

Wilt u een strandrolstoel kopen?

Soorten Wombats kopen

Wij verkopen verschillende soorten all-terrain rolstoelen. De nieuwste variant is de elektrische strandrolstoel: de E-Jutter Wombat. Deze kleine elektrische rolstoel heeft unieke ballonbanden waardoor u makkelijk op zachte ondergronden kan rijden. Dit is mogelijk dankzij de twee elektromotoren. U hoeft dus niet geduwd te worden in tegenstelling tot de niet elektrische strandrolstoel.

elektrische strandrolstoel
elektrische strandrolstoel

Voordelen E-Jutter Wombat

Benieuwd naar de E-Jutter Wombat? Een Wombat kopen biedt vele voordelen. Ten eerste biedt deze rolstoel vrijheid voor u. Dankzij de joystick kan u de rolstoel zelf bedienen en kan u zelf op pad gaan. Daarnaast zorgt deze wombat voor stabiliteit door de speciale Wheeleez®luchtbanden samen met de geometrie van het frame. Uiteraard heeft de E-Jutter Wombat nog vele andere voordelen waardoor u veilig kan rijden.

Verken de mogelijkheden

Een wombat kopen kan niet altijd makkelijk zijn. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden om een strandrolstoel te kopen. Het leasen van deze rolstoel is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Success! Message received.

bottom of page