top of page

High service leaseconcept

Kosteloos bezorgen

Reparatie binnen 48 uur

Strandrolstoel kopen

elektrische strandrolstoel

Wilt u een strandrolstoel kopen? Dat kan bij Off The Road Wheel Systems in het Gelderse Oosterhout. Al ruim twintig jaar wordt onze strandrolstoel ‘de Jutter’ gebruikt om mindervalide mensen een dagje op het strand te laten beleven. Nu is er ook een elektrische variant, de E-Jutter Wombat, die u het mogelijk maakt zelfstandig de rolstoel te laten besturen.

Wilt u een strandrolstoel kopen?

Waarom de elektrische strandrolstoel kopen?

Naast onze strandrolstoel en de all-terrain rolstoel, hebben wij nu de elektrische variant, namelijk de E-Jutter Wombat. Deze elektrische strandrolstoel is aangedreven door twee sterke elektromotoren en ballonbanden waardoor u de E-Jutter Wombat zelf kunt besturen door middel van een joystick. Hiervoor was dit nog niet mogelijk en kon de eindgebruiker niet zelfstandig met de rolstoel op pad.

elektrische strandrolstoel
elektrische strandrolstoel

Voordelen van de E-Jutter Wombat

U zult zeker geen spijt krijgen bij het kopen van een Wombat. Wij het kopen van deze strandstoel ondervindt u verschillende voordelen. Zo is de rolstoel zeer wendbaar doordat de rolstoel de volgende afmetingen heeft: 125 cm x 105 cm x 95 cm. Het totale gewicht van de rolstoel inclusief accu en motoren is 75 kg. Daarnaast is er een unieke elektrische parkeerrem. Voor de extra veiligheid is er een instelbare omkiepbeveiliging.

Koop of huur de E-Jutter Wombat

Bij ons kunt u een strandrolstoel kopen, maar dankzij ons high service leaseconcept is het ook mogelijk om een strandrolstoel te huren. Bij het leasen van een rolstoel voor zand zit het onderhoud in de service inbegrepen. Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Success! Message received.

bottom of page