top of page

High service leaseconcept

Kosteloos bezorgen

Reparatie binnen 48 uur

Kleine elektrische rolstoel

elektrische strandrolstoel

Bent u op zoek naar een kleine elektrische rolstoel? Bij Off The Road Wheel Systems in het Gelderse Oosterhout bent u aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten rolstoelen aan waaronder een kleine elektrische rolstoel waarmee u zelf kunt rijden over moeilijke begaanbare wegen.

Wilt u een strandrolstoel kopen?

Specificaties van onze kleine elektrische rolstoel

De E-jutter Wombat is ’een van de rolstoelen die wij aanbieden. Dit is een elektrische strandrolstoel, maar kan toch op meerdere terreinen gebruikt worden dan alleen op het strand. Denk hierbij aan zachte ondergronden zoals heide, bos of in de sneeuw. De vorige variant van de E-Jutter Wombat is de all-terrain rolstoel: de Jutter Wombat. De afmetingen van deze kleine elektrische rolstoel zijn: 125 cm x 105 cm x 95 cm en het totale gewicht is 75 kg. Ook is het een rolstoel met omkiepbeveiliging.

elektrische strandrolstoel
elektrische strandrolstoel

E-Jutter Wombat kopen

Wilt u deze strandrolstoel kopen? Dat kan! U zult zeker geen spijt hebben van uw aankoop. Deze kleine elektrische rolstoel is kleiner dan twee meter en hierdoor dus zeer wendbaar. Perfect voor u om zelfstandig en veilig in de rolstoel te rijden. Daarnaast zit er in de rolstoel een hoogwaardige Lithium-Ion accu die wel drie tot vier uur meegaat.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij ons kunt u een wombat kopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om te leasen. Wij helpen u graag door samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Neem gerust contact met ons op of stuur ons een e-mail via info@offtheroadwheels.nl.

Neem contact op

Success! Message received.

bottom of page