top of page

High service leaseconcept

Kosteloos bezorgen

Reparatie binnen 48 uur

Rolstoel voor lastige plekken

elektrische strandrolstoel

Off The Road Wheel Systems in het Gelderse Oosterhout is al jarenlang bezig met de verkoop en verhuur van een rolstoel voor lastige plekken. Zo worden deze moeilijk begaanbare wegen toch makkelijker toegankelijk voor mindervalide mensen. Hierbij is het ook mogelijk voor de gebruiker om zelfstandig met de rolstoel op pad te gaan dankzij de elektrische aanvoering.

Wilt u een strandrolstoel kopen?

Elektrische rolstoel voor lastige plekken zoals op het strand

De elektrische strandrolstoel die wij aanbieden is handig voor het rijden in het zand. Deze rolstoel voor zand, de E-Jutter Wombat genoemd, maakt het mogelijk voor u om toch een dagje naar de Nederlandse of Belgische kust te kunnen gaan. Uniek aan deze E-Jutter Wombat zijn de ballonbanden waardoor het mogelijk is om op zand te rijden. Deze banden zijn goed bestemd tegen zand en gaan dus jarenlang mee.

elektrische strandrolstoel
elektrische strandrolstoel

Voor welke lastige plekken is onze rolstoel geschikt?

Onze rolstoel voor lastige plekken is ook voor andere ondergronden dan zand te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bos, heide en sneeuw. Deze ondergronden zijn allemaal niet stabiel en dit maakt het moeilijk om hier met wielen overheen te gaan. Dit maakt de elektrische all-terrein rolstoel ook zo populair. Met deze E-Jutter Wombat kan er wel eenvoudig over deze ondergronden gereden worden. Daarnaast is dit een rolstoel met omkiepbeveiliging. Zo blijft de rolstoel in balans. Stabiliteit en veiligheid vinden wij namelijk belangrijk.

Koop of lease hier uw E-Jutter Wombat

Bent u benieuwd naar de rolstoel voor lastige plekken? Het is mogelijk om de E-Jutter Wombat te kopen of te leasen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@offtheroadwheels.nl.

Neem contact op

Success! Message received.

bottom of page