top of page

E-Jutter Wombat

Strandrolstoel huren

Bij Off The Road Wheel Systems in het Gelderse Oosterhout is een strandrolstoel huren mogelijk. Een strandrolstoel maakt het mogelijk voor mindervalide mensen om een dagje aan zee te beleven. Deze ‘Jutter’ is niet meer weg te denken aan de Nederlandse en Belgische kust.

Waarom is het slim om een strandrolstoel te huren?

Naast de Jutter, die al twintig jaar gebruikt wordt als strandrolstoel, is er nu ook de elektrische strandrolstoel. Deze E-Jutter Wombat is de elektrische versie van de all-terrain rolstoel: de Jutter Wombat. Deze rolstoel zorgt ervoor dat het mogelijk is om naar het strand te gaan voor mindervalide mensen. Dankzij de unieke ballonbanden en de twee sterke elektromotoren kunt u zelfstandig naar het strand.

Voordelen van het leasen van de E-Jutter Wombat

Een strandrolstoel huren is zeker mogelijk door het high service leaseconcept van Off The Road Wheel Systems. Het leasen van de E-Jutter Wombat biedt u uiteraard voordelen:

  • U kunt flexibel gebruikmaken van een rolstoel naar keuze voor een bepaalde termijn.

  • U krijgt volledige service op de rolstoel waardoor u nooit voor vervelende verassingen komt te staan.

  • Na verloop van tijd kunt u de rolstoel omruilen voor een nieuwer model.

  • U kunt binnen 48 uur reparatie van de rolstoel verwachten of een vervangend model ontvangen.

  • U krijgt geen onverwachte kosten zoals voorrijkosten of reparatiekosten.

Mogelijkheden voor het kopen of huren van een strandrolstroel

Gemak, zekerheid en flexibiliteit is voor ons belangrijk bij het aanbieden van de rolstoel voor zand. Uiteraard kunt u ook een strandrolstoel kopen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@offtheroadwheels.nl.

E Jutter Wombat_1.jpg
bottom of page