top of page

High service leaseconcept

Kosteloos bezorgen

Reparatie binnen 48 uur

Rolstoel voor zand

elektrische strandrolstoel

Bij Off The Road Wheel Systems in het Gelderse Oosterhout is het kopen of leasen van een rolstoel voor zand mogelijk. Deze ‘Jutter’ wordt al meer dan twintig jaar gebruikt als strandrolstoel en er is nu ook een nieuwe elektrische variant: de E-Jutter Wombat!

Wilt u een strandrolstoel kopen?

Elektrische rolstoel voor zand: de E-Jutter Wombat

Een elektrische strandrolstoel maakt het voor mindervalide mensen mogelijk om een dagje naar de Nederlandse of Belgische kust te gaan. Het rijden in het zand is mogelijk met deze all-terrain rolstoel, die ook voor onbegaanbare wegen gebruikt kan worden. Dankzij de twee sterke elektromotoren en de unieke ballonbanden is het mogelijk voor u om zelfstandig en veilig naar het strand te kunnen. Daarnaast is de E-Jutter Wombat een rolstoel met omkiepbeveiliging waardoor de balans behouden wordt en de rolstoel voor zand niet kan omvallen.

elektrische strandrolstoel
elektrische strandrolstoel

Waarom kiezen voor de E-Jutter Wombat?

De E-Jutter Wombat is de elektrische versie van de Jutter Wombat. Deze rolstoel voor lastige plekken is erg populair, omdat het normaal moeilijk is om met wielen over niet-vlakke terreinen te rijden. Bij deze Wombat is dit wel mogelijk. Daarnaast is de rolstoel zeer wendbaar door het kleine formaat en het totale gewicht van 75 kg.

Koop of lease onze rolstoel voor het strand

Bij ons is het mogelijk om de rolstoel voor zand te kopen of te leasen. Tegenwoordig is leasen erg populair en dankzij ons high service leaseconcept zijn er veel voordelen bij het leasen van een rolstoel. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Success! Message received.

bottom of page